Bioray retreat (umik) na otoku Ižu, od 8. 9. do 29. 9. 2018

Bioray retreat (umik) na otoku Ižu, od 8. 9. do 29. 9. 2018

Vabimo vas na terapevtski oddih, kjer vam bomo pomagali, da naredite nekaj zase, izboljšate svoje zdravje in počutje, prečistite svoje telo in se posvetite sebi. 

V podjetju Bioray izvajamo program, primeren za težje bolnike (rak in druge kronične bolezni), ki želijo z naravnimi metodami dopolniti konvencionalno zdravljenje. In za vse ki čutite, da lahko največ za svoje zdravje naredite sami, pa vam zmanjka volje, časa ali znanja. 

Primeren je za vse, ki okrevate po kemoterapiji, operaciji ali obsevanju, saj zagotovi regeneracijo ter zmanjša stranske učinke in zaplete. Poskrbi za dvig imunoske odpornosti, vitalnosti in moči ter kot preventiva pred ponovitvijo bolezni.Naučili vas bomo novih, zdravih rutin, ki vas bodo na vaši poti podpirale. Za vse, ki želite prečistiti telo, ga revitalizirati in se energizirati.

Intenziven in celosten program je usmerjen na fizični, emocionalni in energijski nivo vašega telesa ter dvig zavesti. Kaj se mi dogaja, zakaj se mi dogaja in kako naprej?

Kje bo retreat potekal?

Potekal bo na idiličnem otoku Ižu, v neokrnjeni naravi, kjer boste imeli čas za umik vase, sprehode, plavanje in počitek. 

Kako bo retreat potekal in kaj vključuje?

 • Že pred pričetkom programa vam bo ajurvedski vaidya (ajurvedski zdravnik) na osnovi pulz diagnoze določil prehrano in ajurvedska zdravila, ki so primerna za vas in jih boste jemali skozi celoten program.
 • S kvantnim analizatorjem bioscan bomo določili in analizirali delovanje vaših organov, imunskega sistema, vaše hormonalno ravnovesje, stanje vitaminov, mineralov, težkih kovin in pesticidov. Določili bomo tudi raven vsakodnevne izpostavljenosti elektromagnetnemu sevanju v vašem okolju. Analizo bomo opravili na začetku in na koncu programa ter ocenili napredek.
 • Na osnovi analiz vam bo magistra farmacije svetovala jemanje prehranskih dopolnil in sestavila protokol zdravljenja tudi za naprej.
 • Med programom vas bomo naučili in vodili skozi postopke prečiščevanja telesa po ajurvedi (jal neti, klistiranje, oil pooling …).
 • Med celotnim programom vam bodo na voljo sok pirine trave in drugi sveže stisnjeni sokovi. Hrana bo veganska in namenjena regeneraciji, zmanjševanju zakisanosti, vnetja v telesu ter polna antioksidantov, mineralov in vitaminov, ki bodo podpirali vaše zdravljenje.
 • Zjutraj in zvečer bo inštruktor joge z vami izvajal joga asane in različne tehnike dihanja. Z dihanjem se iz telesa izloči kar 80 % vseh strupov, kar je ključno za dobro detoksifikacijo. Tako dihanje kot asane podpirajo energetsko pretočnost telesa, odstranjujejo blokade, spodbujajo organe in limfo k optimalnemu delovanju ter umirjajo um.
 • Z bio energo terapevtom boste zjutraj in zvečer izvajali meditacijo in energetske postopke za ozaveščanje in širitev zavesti o sebi in življenjski izkušnji, v kateri ste se znašli.
 • Enkrat tedensko boste imeli individualno terapijo z bio energo terapevtom.
 • Najpomembnejša in osnovna terapija bo tretma s Tesla-Lakhowsky multivalovnim oscilatorjem. Izvajali ga bomo večkrat dnevno, odvisno od intenzivnosti vašega osebnega programa. S to metodo dosežemo sam izvor bolezni, saj lahko ponovno vzpostavimo normalno vibracijo DNA, ki je pri raku mutirana in povzroča nenadzorovano rast in širjenje bolezni. Aparat spodbudi vibracijo vseh celic, da so pretočne za hranila in odvajanje toksinov.  Metoda deluje tudi na energijski ravni, umirja in dviguje vibracijo ter čisti auro.
 • V času retreata boste lahko sodelovali na tečaju kuhanja, v pogovorih na temo zdravja, preko skypa pa se bomo povezali z različnimi strokovnjaki in ljudmi, ki bodo z nami delili svojo izkušnjo premagovanja bolezni. 
 • Ob večerih se bomo družili in izmenjali svoje izkušnje in zgodbe.
 • Individualno usmerjen program bo strokovno prilagojen vsakemu posamezniku. Skupina bo manjša, do največ 15 ljudi. Vsi terapevti bomo ves čas z vami – v podporo in na voljo za pogovor in vprašanja. Želimo si, da bi zdravljenje potekalo čim bolj celostno, globoko in intenzivno. Naš cilj je vzpostaviti ponovno ravnovesje in zdravje telesa in duha. Želimo vas naučiti in vsakemu udeležencu vcepiti rutino, kako pridobljena znanja ohranjati tudi doma. Ravno zato je program intenzivnejši in po treh tednih že lahko opazimo rezultate. 
 • Program bomo izvajali na otoku Ižu, ki je energetsko najmočnejša točka na Jadranu. Tako bo proces zdravljenja podpiralo tudi okolje – morje, zrak, sonce in gibanje na prostem. Sobe bodo energetsko očiščene in zaščitene pred elektromagnetnim sevanjem. Tudi z vidika ozdravitve je koristno, da človek za nekaj časa zamenja okolje, v katerem je zbolel, in se odpre za novo.

Lokacija:

Program bomo izvajali na otoku Ižu, hotel Korinjak, od 8. 9. do 29. 9. 2018. 

Prijave:

Za prijave nas pokličite na tel. št. 031 674 870
ali nam pošljite sporočilo na e-naslov: info@bioray.si.

Za vse podrobnejše informacije lahko pokličete na
tel.: 031 674 870 (Romana Sevčnikar) ali se dogovorite za individualni razgovor in predstavitev programa.

Prosimo, da se prijavite najkasneje do 1. 9. 2018.

Cena programa: 

 • 1.200 eur za 7 dni
 • 2.100 eur za 14 dni
 • 2.700 eur za 21 dni

Cena vključeje: izvedbo programa retreat, prevoz, dodatke in prehranska dopolnila, terapije in svetovanja, delavnice in predavanja, bivanje v enoposteljnih sobah s kopalnico in hrano.

Celoten program organizira in vodi podjetje BIORAY d.o.o.
Bioray, alternativne oblike zdravljenja, d.o.o.
Črnova 35 c, 3320 Velenje, Slovenija

Objavite komentar