Kaj je Bioray protokol

Home / Kaj je Bioray protokol

Je metoda celostnega pristopa k težavam, sestavljena iz več zaporednih korakov oz. faz, ki se medsebojno dopolnjujejo in nadgrajujejo.

Osnova našega pristopa k vašim težavam je poglobljen osebni pogovor, ki ga nadgradimo s tremi oblikami ugotavljanja stanja: magnetnim kvantnim analizatorjem, ajurvedsko diagnozo pulza in refleksologijo stopal.

Tako na eni strani dobimo vpogled v vaše fizično stanje, na drugi pa si ustvarimo jasno sliko o globljih vzrokih za morebitna neravnovesja.
Na podlagi teh pokazateljev zaznamo vaše potrebe in vam svetujemo, kako dodatno podpreti organizem. Če je potrebna sprememba prehrane, vam pripravimo individualni prehranski načrt po ajurvedskih načelih in sodobnih nutricionističnih smernicah, po potrebi svetujemo pri izbiri prehranskih dopolnil in smo vam v podporo pri izvajanju sprememb.

Na poti k izboljšanju stanja vas podpremo s 6 tretmaji s frekvenčnim spodbujevalnikom celic Bioray, s katerim bolne in nevitalne celice ponovno vračamo v naravno, vibracijsko stanje, ki je osnovni pogoj za zdravje celotnega telesa.

Kako deluje frekvenčni spodbujevalnik t.i. multivalovni oscilator (MVO)?

MVO generira veliko število naravnih frekvenc, ki delujejo po načelu resonance. Kar v primeru MVO Bioray pomeni, da poškodovana ali bolna celica z oslabljeno vibracijo prepozna svojo lastno naravno frekvenco, ki jo je ustvaril MVO, in se povrne vanjo. Ker MVO ustvarja zelo veliko število frekvenc, lahko vsaka celica prepozna njej lastno frekvenco in se ujame (resonira) z njo. S tem posredno ustvari optimalno pretočnost celičnih membran in komunikacijo med celicami, s tem pa je dosežena ponovna harmonična povezava vseh celic in organov v celoto. Pretočnost celičnih membran je namreč ključna za prehajanje snovi iz celice (razstrupljanje) in v celico (regeneracija in normalno funkcioniranje), pomembna pa je tudi za povezavo in komuniciranje celic med sabo (za rakava obolenja, alergije in avtoimunske bolezni je npr. značilna izguba kontrole in komunikacije med celicami).

Z uporabo MVO torej omogočimo celicam, tkivom in organom, da delujejo spet skladno in v medsebojnem ravnovesju. Več o delovanju lahko preberete TUKAJ

Po opravljenem sklopu 6 tretmajev vam podarimo ponovno analizo stanja telesa, s katero boste lažje spremljali napredek pri vašem počutju in zdravstvenem stanju.

Ko zaključite celoten postopek, vas naučimo, kako ohranjati pridobljeno stanje in smo vam pri tem tudi v pomoč in podporo.

Ker je težko verjeti zgolj napisanemu, vas vabimo na osebni pogovor, ob tem pa vam prvo revitalizacijo telesa podarimo.

Koraki do trajne rešitve

Vsi si želimo biti zdravi. V praksi pa se nam na poti do (ohranjanja) zdravja vse prevečkrat zatakne.

Če ste že siti iskanja prave rešitve, stopite po poti naših korakov do nje:

V prvem koraku ocenimo trenutno stanje vašega telesa z magnetnim kvantnim analizatorjem in ajurvedsko diagnozo pulza ter poiščemo vzroke za neravnovesja s poglobljenim pogovorom.

Po potrebi si ogledamo sliko vašega stanja še s pomočjo refleksologije stopal.

Sestavimo individualni načrt za povrnitev zdravja, ki vključuje:

  • 6 tretmajev s frekvenčnim spodbujevalnikom celic Bioray, s katerim vračamo bolne in poškodovane celice v njihovo naravno vibriranje, kar je osnovni pogoj za zdravje.
  • Priporočila za dodatno podporo organizma s prehranskimi dopolnili, usklajena glede na vaše potrebe.
  • Prehransko svetovanje po ajurvedskih načelih in nutricionističnih smernicah, pripravo osebnega prehranskega načrta ter pomoč in podporo pri izvajanju.
  • Odpravljanje energetskih blokad z refleksno masažo stopal.

Ponovna analiza telesa, ki vam jo po 6 tretmajih podarimo in vam bo dala vpogled v napredek pri vašem zdravstvenem stanju.

Po zaključenem celotnem postopku vas naučimo, kako ohranjati pridobljeno stanje, in smo vam pri tem vedno na voljo za dodatna vprašanja in pomoč.