Rezultati

Home / Rezultati

Rezultati Bioray protokola

vitalnost in ravnovesje na celičnem nivoju

okrepitev imunskega sistema

razstrupljanje (detoksikacija) in regeneracija organizma

umirjenost in globoka sproščenost

pomladitev in ponovna živahnost uma in telesa

lažje premagovanje stresa

Za trajnost rezultatov boste lahko poskrbeli tudi sami, saj bo po celotnem postopku vaše zavedanje o lastnem telesu in pomenu zdravja mnogo večje.

Celosten pristop, ki temelji na odkrivanju in odpravljanju vzrokov za slabo počutje, omogoča, da rešitve postanejo resnično trajne. Ker je težko verjeti zgolj napisanemu, vas vabimo na osebni pogovor, ob tem pa vam prvo revitalizacijo telesa podarimo.

Komu je Bioray protokol namenjen?

Naš pristop je primeren za vse ljudi in starostne skupine, saj se vsakemu posebej individualno posvetimo in prilagodimo.

Ker je težko verjeti zgolj napisanemu, vas vabimo na osebni pogovor, ob tem pa vam prvo revitalizacijo telesa podarimo.

Pomagamo pri širokem spektru težav kot so:

Obremenitve, operativni posegi, okrevanje

Zelo dobro vam lahko pomagamo, kadar doživljate težje obremenitve in napore, tako fizične kot psihične. Na primer pred ali po operativnih posegih, ko vas podpremo pri okrevanju in omogočamo hitrejše celjenje ran.

Utrujenost, izčrpanost, stres

Kadar ste izčrpani, utrujeni in brez energije po dolgotrajnem stresu, vam lahko pomagamo ponovno doseči stanje vitalnosti in energičnosti. Naš postopek pa se je izkazal za zelo učinkovitega tudi kot podpora pri premagovanju kronične utrujenosti.

Hujšanje

Če želite shujšati, vas zato najprej naučimo, kako prisluhniti svojemu telesu, saj vam že samo kaže pot k idealnim prehranskim izbiram in navadam. Nato bomo skupaj z vami sestavili individualna prehranska priporočila, s katerimi boste okrepili vaše zdravje in počutje, hkrati pa dosegli želeno oz. zdravo težo.

Kronična obolenja in akutne poškodbe

Prav tako ima veliko pozitivnih učinkov tudi pri številnih drugih kroničnih stanjih in boleznih, kot so kronične bolečine, artritis, revmatska obolenja ipd., saj frekvenčni spodbujevalnik celic Bioray pomaga celicam, da se vrnejo v svoje naravno stanje. Tako npr. dosežemo hitrejše celjenje kroničnih ran in olajšamo bolečine. Metoda pa je uspešna tudi pri akutnih poškodbah, kot so zvini, otekline in podobno.

Fibromialgija, depresije, avtizem

Z Bioray protokolom lahko pomagamo pri fibromialgiji, blažjih depresijah in anksioznosti, avtizmu pri otrocih in hiperaktivnosti.

Rak in druge težke bolezni

Primeren pa je tudi kot podpora pri težjih boleznih, kot je npr. rak, saj se telo lažje zoperstavi bolezni, če ima več moči in energije, poleg tega lažje premaguje stranske učinke kemoterapije, obsevanja in zdravil. Bistveno pa je, da se v telesu ponovno vzpostavi normalna celična vibracija, ki je ob dolgotrajnih in kroničnih boleznih porušena.

Preventiva, izboljšanje trenutnega počutja, dvig energije

Naš center pa lahko obiščete tudi, če nimate kakšnih posebnih težav, torej v preventivne namene. Z veseljem vam pomagamo pri izboljšanju trenutnega počutja in dvigu energije ali vam z analizo stanja prikažemo, kje ste in v katero smer se nagiba vaše ravnovesje telesa, uma in duha. Svetujemo vam, kako lahko vplivate na izboljšanje zdravja in počutja ter upočasnite naravni tok degeneracije in staranja telesa.