Storitve

Home / Storitve

ANALIZA STANJA

S pomočjo magnetnoresonančnega kvantnega analizatorja ocenimo trenutno stanje vašega fizičnega telesa in s poglobljenim pogovorom skupaj z vami poiščemo vzroke vaših težav.

Več o tem >>

AJURVEDSKA DIAGNOZA

Pri ugotavljanju vašega stanja si pomagamo z ajurvedsko diagnozo pulza, ki nam poleg vašega fizičnega stanja prikaže tudi sliko mentalnega in energetskega stanja.

Več o tem >>

REVITALIZACIJA TELESA

Zvočno valovanje, ki ga ustvarja frekvenčni spodbujevalnik celic Bioray, vam pomaga do globoke sproščenosti in odličnega počutja. Kot preventiva in podpora pri vseh stanjih neravnovesja ali bolezni.

Več o tem >>

PREHRANSKA PRIPOROČILA

Kdor se pravilno prehranjuje, ne potrebuje zdravil. Glede na vaše osebne značilnosti in težave vam svetujemo o ustrezni prehrani in vam pomagamo pri uvajanju sprememb.

Več o tem >>

REFLEKSOLOGIJA STOPAL

Na stopalih vsak del telesa odraža svoje energetsko stanje. S pritiski na določene točke odkrijemo vaše energetske blokade in jih z masažo tudi odpravimo.

Več o tem >>

POST-ANALIZA STANJA

Po 6 tretmajih vam podarimo ponovno analizo telesa, da boste lažje spremljali svoj napredek pri počutju in zdravstvenem stanju. Za trajnost rezultatov boste lahko poskrbeli tudi sami, saj bo po celotnem postopku vaše zavedanje o lastnem telesu in pomenu zdravja mnogo večje.

Povrnite se v stanje naravne sproščenosti, vitalnosti ter odličnega fizičnega in psihičnega počutja.

Upoštevajte nasvete izkušenih in usposobljenih strokovnjakov.

Z našo pomočjo lahko ozavestite, kaj vas dela bolne in kaj je potrebno storiti, da težave odpravite. Ko prebudite svojo naravno inteligenco, se vam razširi zavedanje o delovanju in povezavi uma, telesa in duha. To pa je temelj, na katerem lahko ponovno izgradite svoje zdravje.