Analiza in diagnoza / testiranje

Home / Storitve / Analiza in diagnoza / testiranje

Analiza in diagnoza trenutnega stanja vašega telesa

Vsaka težava ima svoj vzrok, zato je temelj našega sodelovanja z vami natančna določitev težav in poglobljeno odkrivanje vzrokov zanje.

Da bi to dosegli, smo se odločili za združitev sodobnih kvantnih analiznih postopkov s tradicionalno ajurvedsko metodo diagnoze, saj s prvimi pridobimo edinstven vpogled v fiziološko dogajanje v posamezniku, z drugo pa si izoblikujemo natančno osnovo za odkrivanje vzrokov, ki največkrat niso fizične narave.

Za oceno trenutnega fizičnega stanja telesa uporabljamo magnetnoresonančni kvantni analizator (MKA).

Mogoče ima zapleteno ime, a postopek je hiter in enostaven in nas oskrbi z veliko koristnimi informacijami. Daje nam vpogled o dogajanju na celični ravni ter prehranjenosti celic z vitamini, minerali in kisikom. Omogoči nam uvid o delovanju posameznih organov, imunskega in krvožilnega sistema ter živčevja, pokaže nam stanje sluznice, okostja, vezivnega in reproduktivnega tkiva ter hormonskega sistema. Z MKA pa odkrivamo tudi možne alergije in obremenjenosti telesa z različnimi toksini.

Iz vseh teh podatkov lahko zelo natančno določimo, kje so težave, to pa nam pomaga pri učinkovitejšem iskanju vzrokov zanje. V pomoč pa so nam tudi pri predvidevanju razvoja težav v prihodnosti, s čimer lahko pravočasno preprečimo nastanek bolezni in drugih resnih stanj neravnovesja.

Pridobljene podatke kombiniramo s tradicionalno ajurvedsko diagnozo pulza, ki nam poleg stanja osnovnih fizioloških funkcij poda tudi sliko vašega mentalnega in energetskega stanja. Ta metoda odkrivanja neravnovesja je tako natančna, da lahko predvidimo razvoj oz. tendenco bolezni še preden se dejansko pojavi. S tem dobimo možnost, da se pravočasno in učinkovito odzovemo ter pojav bolezni preprečimo.

Ta edinstveni kombinirani sistem diagnosticiranja nam omogoča načrtovanje povsem individualnih, posamezniku prilagojenih postopkov za vzročno odpravljanje neravnovesij in s tem izboljšanje zdravstvenega stanja oz. trajno povrnitev zdravja.

Ker je težko verjeti zgolj napisanemu, vas vabimo na osebni pogovor, ob tem pa vam prvo revitalizacijo telesa podarimo.