Revitalizacija telesa

Home / Storitve / Revitalizacija telesa

Revitalizacija telesa

(s frekvenčnim spodbujevalnikom celic Bioray)

Telo ima svoj lasten in edinstven energijski sistem in če se kateremu izmed njegovih delov poruši ravnovesje, to vpliva na uglašenost celotnega sistema – podobno kot pri orkestru, kadar nekdo ne igra pravilno.

Do stanja neravnovesja lahko privedejo različni dejavniki, tako notranji (fiziološki, čustveni, mentalni …) kot zunanji (elektromagnetno sevanje, stres, strupi iz hrane in okolja, virusi, bakterije, glivice in paraziti), prepoznamo pa ga lahko že na najosnovnejši ravni – v celici. Celice, ki se jim je ravnovesje porušilo, namreč vibrirajo drugače kot zdrave celice. Njihova vibracija je običajno nižja od naravne, izvorne vibracije, kar celici okrni življenjsko moč in vitalnost. Takšna celica pa porabi veliko energije, da se zoperstavi tej nenaravni frekvenci, kar lahko na dolgi rok privede do resnih bolezni.

Če se neravnovesje začne pri celici, potem ga je pametno začeti pri celici tudi odpravljati. V našem centru v ta namen uporabljamo frekvenčni spodbujevalnik celic Bioray. Kot pove že njegovo ime, ta naprava s pomočjo spektra naravnih frekvenc celice spodbuja in jih vrača v njihovo izvorno stanje vibriranja – stanje ravnovesja in vitalnosti. Dejansko gre za harmonično zvočno valovanje, torej terapijo z zvokom, ki se v zadnjih letih vse bolj uveljavlja in je tudi predmet mnogih znanstvenih raziskav. Večina jih potrjuje njeno učinkovitost in še neizkoriščene potenciale tako v preventivi kot pri zaustavljanju že nastalih bolezenskih stanj.

Zvočni valovi, ki potujejo skozi vaše telo, se dotaknejo prav vsake celice in jo »ponastavijo«, hkrati pa med tem procesom doživite globoko sproščenost, ki ima zelo pomembno vlogo pri vračanju v harmonično ravnovesje.

Kako deluje spodbujevalnik celic Bioray?

Vsak organizem ima svoje lastno elektromagnetno polje, ki je povezano z različnimi fiziološkimi in biokemičnimi procesi. Vsaka celica v telesu vibrira s svojo lastno frekvenco in ti majhni električni impulzi imajo življenjsko pomembno vlogo pri medcelični izmenjavi in prepustnosti celične membrane. Ko je ta naravna, lastna frekvenca motena in začne celica vibrirati na drugačni frekvenci, se oscilacijski vzorec celice poruši. To pa lahko privede do mutacij in sprememb genetskega materiala v celici in posledično do nastanka bolezni. Bolnim celicam moramo torej povrniti njihovo naravno vibracijo.

Tehnično gledano je naprava Bioray multivalovni oscilator (MVO), ki generira veliko število naravnih frekvenc in nato deluje po načelu resonance (ujemanja) frekvenc oz. valovanj. Resonanca je pojav, pri katerem se vibrirajoči objekt odzove na ujemajočo zunanjo vibracijo. Kar v primeru MVO Bioray pomeni, da poškodovana ali bolna celica z oslabljeno vibracijo prepozna svojo lastno naravno frekvenco, ki jo je ustvaril MVO, in se povrne vanjo. Ker MVO ustvarja zelo veliko število frekvenc, lahko vsaka celica prepozna njej lastno frekvenco in se ujame (resonira) z njo.

MVO tako posredno ustvari optimalno pretočnost celičnih membran in komunikacijo med celicami, s tem pa je dosežena ponovna harmonična povezava vseh celic in organov v celoto. Pretočnost celičnih membran je namreč ključna za prehajanje snovi iz celice (razstrupljanje) in v celico (regeneracija in normalno funkcioniranje), pomembna pa je tudi za povezavo in komuniciranje celic med sabo (za rakava obolenja, alergije in avtoimunske bolezni je npr. značilna izguba kontrole in komunikacije med celicami).

Z uporabo MVO torej omogočimo celicam, tkivom in organom, da delujejo spet skladno in v medsebojnem ravnovesju.

Prvotna ideja MVO je plod ruskega znanstvenika in bioenergijskega pionirja Georga Lakhovskega. Navdahnjen s Teslovimi idejami in tudi z njegovo osebno pomočjo je sestavil prvi aparat, svoje raziskave pa opisal v knjigi The secret of life, electricity, radiation and your body. Ugotovil je, da geni in kromosomi v vseh živih celicah stalno vibrirajo in delujejo kot majhni sprejemniki in oddajniki ter da imajo resonančno frekvenco, ki je odvisna od njihove oblike, velikosti in kapacitete. Do porušenja te frekvence pa prihaja zaradi različnih vplivov iz okolja, stresa, staranja, preobremenitev in prirojenih pomanjkljivosti, pa tudi zaradi negativnih miselnih vzorcev in nepredelanih čustev, ki se dalj časa ponavljajo in v telesu povzročajo različne bolezni.

Z MVO porušene frekvence celic hitro in neposredno harmoniziramo z naravnimi in s tem spodbudimo sposobnost samozdravljenja telesa.

Celica, ponovno uglašena na izvorno vibracijo svoje DNK, je sijoča, vitalna in sposobna regeneracije.
Tako z napravo Bioray dosegamo in spreminjamo ravnovesje telesa in duha na samem izvoru.

Ker je težko verjeti zgolj napisanemu, vas vabimo na osebni pogovor, ob tem pa vam prvo revitalizacijo telesa podarimo.